Business Network Michigan
Companies:23,409
Products and Services:335
Articles and publications:181
Tenders & Vacancies:1

JP Solutions
Information may not be reliable

JP SOLUTIONS ir uzņēmums, kura pamatdarbību veido drošības sistēmu un citu tehnisko risinājumu darba drošībai augstumā tirdzniecība un projektēšana.
AddressTrikātas iela 10, Riga Latvia
Phone+1 (371) 299-9478
Websitewah.mi.biznet-us.com
E-mail

JP SOLUTIONS ir uzņēmums, kura pamatdarbību veido drošības sistēmu un citu tehnisko risinājumu darba drošībai augstumā tirdzniecība un projektēšana.

Darbs augstumā ir riskanta profesija, un, lai mazinātu ar to saistītos riskus, jāievēro dažādi darba drošības un aizsardzības pasākumi un prasības.

Viens no svarīgākajiem darba aizsardzības noteikumiem ir uzticama un pārbaudīta aprīkojuma nodrošināšana darba veicējiem augstumā.

Pārbaudītas un uzticamas drošības sistēmas novērš kritiena un traumu risku, kas var rasties, veicot darbu augstumā.

Ir dažādi horizontālo drošības sistēmu veidi, bet ierastais - ir uz jumta esošās - trošu vai sliežu sistēmas, kas paredzētas kritiena apturēšanai, ja gadās uz jumta paslīdēt vai pārkrist pāri malai, kad tiek veikts darbs augstumā

Enkura punktu pretkritiena sistēmas var tikt izmantotas gandrīz jebkurā gadījumā, kad  darbs tiek veikts augstumā: uz jumtiem, pārsedzēm, griestiem, karnīzēm vai torņiem. 

Pasīvās pretkritiena sistēmas  ir jumta margas, ierobežoti jumta celiņi, tīkli, kas ierobežo mūsu darba vietu, vai ķērēj tīkli, respektīvi tās drošības sistēmas, kas ierobežo mūsu darba vietu vai glābj no kritiena, bet ar kurām mums nav patstāvīga savienojuma ar individuālajiem aizsardzības līdzekļiem.

Vairāk par drošības sistēmām, kas paredzētas darbiem augstumos  varat uzzināt mūsu mājas lapā - https://www.wah.lv/

Rating:

Related items:

Grainger Industrial Supply
Information may not be reliable
Grainger is a leading distributor of industrial supplies, MRO equipment, tools and materials.
  • 3803 Roger B Chaffee SE, Grand Rapids, Michigan, 49548, United States
  • +1 (616) 241-6781
×